dilluns, 25 de març del 2013

Les herbes mengívoles

A l'era de la informació, en la qual vivim, el seu coneixement i procés resulta per complet inabastable. Del poc que arribem a llegir, sols acabem recordant i fent anàlisi d'una mínima part. I pel que fa als vídeos, igual que amb els texts, per regla general ens limitem a compartir a 'Facebook' els que més ens han agradat, o simplement marquem el 'M'agrada', als que 'no tant'. -I a una altra cosa...!-
Avui hem gaudit de trobar-nos amb un d'aqueixos que es mereix quelcom més, que fins i tot ha fet saltar-nos el costum de treballar amb fonts pròpies. Un vídeo que val la pena veure, i sobre tot mantenir-lo ben a prop per reveure'l de tant en tant, així que modestament en la mesura de les nostres possibilitats hem volgut participar de la seua difusió; té relació amb la vesant gastronòmica d'aquest bloc però el motiu d'afegir-lo ací ha estat un altre: al vídeo s'ens mostra una part de la saviesa que les generacions que ens han precedit han anat acumulant i que la nostra ha despreciat i està deixant perdre, negant-la així a les futures, i a més a més és també un exemple de sensibilitat pel medi natural i de com tractar-lo amb respecte, agraint-li en cada gest els productes que ens ofereix gratuïtament.
Per tot això, i per moltes coses més en les quals no cal allargar-nos, ens hem sentit en l'obligació de dedicar-li un post a aquestes imatges on Casimir i Toni ens expliquen quines herbes mengívoles podem trobar als nostres camps i com aprofitar-les. És la nostra manera d'agrair-los la seua tasca divulgativa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada