dimarts, 6 de març del 2012

Endavant Evarist!

Moltes són les coses que s'han anat publicant sobre Evarist Miralles Salvà des de que va guanyar fa 11 mesos el XIII Campionat d'España de Cuiners i amb ell, el dret a representar a l'Estat en el Bocuse d'Or. Ací mateix ja ens férem ressò de la gran noticia i aprofitàrem un parell de posts (1 i 2) en els mesos següents per tractar d'explicar de manera detallada en que  consisteix el Bocuse d'Or.
Ara tothom ja coneix al cuiner pegolí i per tant no cal insistir, però a dues setmanes de que comence la final europea d'aquest concurs mundial no podem deixar de tornar a esmentar l'esdeveniment i contribuir així a animar al nostre campió a superar aquest nou repte.
Per fer-ho, li dediquem aquest post on volem compartir amb tots vosaltres l'entrevista radiofònica que li feren la setmana passada al programa d'Onda Cero 'Julia en la Onda'. Ens agradà molt per què es mostrà tal com és ell: tranquil, atent amb els petits detalls, preocupat per les coses pròximes i senzilles i molt professional i discret.
Per a que pugueu ajudar amb el patrocini tots els que ho desitgeu; s'han imprès samarretes i davantals de l'esdeveniment que estan ja a la venda i la Universitat Politècnica de València ha organitzat pel proper divendres 9, l'exhibició oberta al públic i en directe d'una de les sessions d'entrenament d'Evarist  Miralles i Carlos Monsonís comentada per altres col·legues.
El darrer enllaç amb que acabem és el de la televisió del propi Bocuse d'Or, on podreu veure en directe els dies 20 i 21 de març, des de Bruxelles, a Evarist i els seus rivals europeus competint per un lloc en la final de Lyon de gener de 2013.
Endavant Evarist!

3 comentaris:

  1. esperem que tinga molta sort. La veritat és que veient la peli-documental, no recorde bé de quina convocatòria, lo del Bocuse d'or s'asembla més a un partit de futbol que a una cita gastronòmica. I,almenys per a mi,el futbol representa tot el més deplorable dels instints humans.
    Vicent Berenguer

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegre de poder-te saludar ací, Vicent: Sens dubte la pel·lícula és un reflex de l'aventura vital que Evarist estarà vivint ara. L'ambient del 'Bocuse' és el d'un espectacle molt sorollós des de que fa uns anys la representació mexicana es va dur una 'mariaxis' i ara cadascú en fa de les seves amb el vist i plau de l'organització... però això és el que hi ha! A mi tampoc m'agrada.
      De tota manera, si ho comparem amb el futbol com tú dius; parlar del Bocuse d'Or és parlar del campionat mundial, tot i que el que es juga ara és quins són els 12 dels 20 equips europeus que passen a la gran final de l'any que ve.

      Elimina
  2. Fitxa oficial de l'equip espanyol, encapsalat per Evarist: http://www.bocusedor-europe.com/fiche-equipe?id=ES

    ResponElimina